Bryggedans i bygda

I går tok jeg turen på min første bryggedans i Surnadal. Her møtte jeg mange andre unge mennesker fra distriktet.

Det var et lokalt band som tok initiativ til arrangementet på brygga. Over 200 personer tok turen og det ble en skikkelig fest.

God stemning
Det var mange som våget seg ut på dansegulvet denne kvelden. Det virker som om alle danser her på bygda. I byen ser man ofte mange mennesker som bare sitter i baren, mens det her virker som om alle er med. Dette gjorde at det ble svært god stemning på bryggekanten. Området er vakkert og det var noe helt spesielt med å være på fest utendørs.

Solid band
Bandet skuffet ingen og spilte mange forskjellige sanger fra ulike sjangere. Her fikk vi servert alt fra gammeldans til Dire Straits og Hellbillies. Det toppet seg imidlertid på slutten når bandet fremførte to helt nye låter som de hadde skrevet. Da steg stemningen enda mer og det utbrøt høy allsang blant publikum.

Det ble sent hjem denne kvelden og det var ikke lett å stå opp neste morgen. Jeg må si at bygda stadig overrasker meg på nye måter. Det er aldri mangel på tilbud eller muligheter til å finne på ting. I tillegg er alt så nært at det er enkelt å komme seg ut av huset. Jeg merker virkelig at jeg begynner å bli glad i Surnadal. Hver dag er unik på sin egen måte og byr på spennende overraskelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *