Comeback på håndballbanen!

I forrige uke fikk jeg endelig tatt turen innom treningen til det lokale håndballaget. Samme dag fikk jeg en telefon med tilbud om plass på laget.

Som den håndballjenta jeg er så klarte jeg naturligvis ikke å si nei. Derfor blir det både treninger og kamper fremover.

Motivert til innsats
Jeg har stort sett spilt håndball på ulike nivå gjennom hele livet. Derfor har jeg savnet å være med på et lag siden jeg kom til Surnadal. Det føles utrolig godt å være tilbake på banen igjen. Det virker som om bygda har et svært lovende lag på gang med gode spillere. Dette gjør at det blir enda mer attraktivt å gjøre comeback for meg.

Spent på utviklingen
Siden jeg ikke har spilt på en stund så er jeg selvfølgelig svært spent på hvordan min egen utvikling vil bli. Jeg håper virkelig at jeg klarer å holde meg unna alvorlige skader. Dessverre kan det fort skje om man starter med for hard trening for raskt. Derfor håper jeg at treneren passer på at jeg ikke overdriver. Dette er en uvane jeg har hatt litt for ofte tidligere i håndballkarrieren.

Laget spiller i 4.divisjon og det burde derfor ikke bli så altfor vanskelig å henge med. Likevel stiller jeg høye krav til meg selv når jeg er på banen. Dette handler om egne ambisjoner og respekt for medspillerne. Jeg kommer iallefall til å gjøre det jeg kan for å spille best mulig til en hver tid. Det hadde vært veldig hyggelig å kunne være med å løfte laget til å bli enda bedre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *