Noen nye farger i hjemmet

Ibland ønsker jeg å gjøre så mye mer hjemme enn jeg har råd eller tid med. Litt så føles det akkurat nå. Jeg har en ønske om å få fikse hjemme akkurat nå, og særlig ettersom jeg har mye tid over nå på ferien min – men som vanlig er forholdet mellom tid og penger er alltid et dilemma. Enders har du tid, men ingen penger – eller så har du penger, men ikke noen tid over. For å tilfredsstille min lengsel litt så tenkte jeg at jeg kanskje kunde endre noen farger på interiøret her hjemme. Det koster ofte ikke så mye og gjør fortsatt en stor forskjell.

Min blå uteplass kan bli lilla i stedet
Jeg har hatt en blå tema ute på terrassen min nå i ca to år. For meg er blå en farg som passer i de fleste steder, fordi det er en rolig farge som symboliserer gode ting som himmel og hav. Men nå var jeg var ut på nettet og så litt på www.chilli.no etter hjemmeinnredning og da jeg fant et par fine puter til utemøbler som var i lilla farger. Jeg bestemte meg for at det kanskje er på tide å våge å endre fargerna på altanen min nå, så med disse putene som nav i rommet, så tenkte jeg fortsette med å erstatte de blå fargetoner mot mer lilla nå.

hortensia blomma

Nye blomster vil friske opp uteplassen
Noen lilla ting har jeg faktisk allerede hjemme fordi jeg pleide å ha mye lilla på rommet mitt når jeg fortsatt bodde hjemme, og jeg har alt lagret i bokser. Men det jeg også tenkte investere i nå er nye blomster til terrassen som kan matche min nye interiørstil. Jeg så opp hva slags blomster det er som går i disse fargene, og som kunne leve under de forhold som jeg kan tilby min gårdsplass og jeg fikk noen gode alternativer. Jeg har satt sammen en liste over forskjellige blomster som jeg skal ta meg ut i dag og se etter i blomsterbutikker vi har her i byen. Nedenfor er den liste som jeg har skrivet (merk at jeg også matcher litt hvit og blått i for å få variasjon i det hele. En blomsterhandler sa en gang til meg at man alltid bør matche tre farger når det kommer til blomster, så jeg skal følge hennes råd):

  • Lavendel
  • Lilla busker
  • Stemorsblomster
  • Geranier
  • Hortensia

Hva tror dere? Kom med forslag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *