Ny sovesofa snart på plass!

Når det nå spirer og gror over alt, er jeg utrolig takknemelig for at jeg valgte å flytte fra Oslo til Surnadal. Det var kanskje den vanskeligste avgjørelsen jeg har tatt i mitt voksne liv, men en avgjørelse jeg er utrolig glad for at jeg turde å ta. Det er aldri lett å flytte til et nytt sted, og når du har vokst opp i en storby som Oslo, og flytter til et helt nytt miljø i lille Surnada, blir steget enda større. Men slik er det med personlig utvikling, de største fremskrittene kommer fra de tøffeste valgene.

Venner på besøk
Men det jeg er veldig takknemelig for er at jeg fortsatt har like god kontakt med venner og familie som fortsatt bor i Oslo, som jeg hadde når jeg bodde der. Og i løpet av sommeren er det flere av dem som skal komme på besøk. Det gleder jeg meg veldig til, og vi kommer til å få det kjempefint. Det er jeg helt sikkert på. For å forsikre meg om at mine gjester skal sove godt om natten, har jeg også gått til innkjøp av en sovesofa. Jeg bestillte den fra Trademax og satser på at den kommer tilsendt til meg i løpet av en dag eller to. Veldig stort utvalg de har og jeg vurderte også en Orlando West sofa, men endte med en litt større.

Den første gjesten kommer på besøk allerede i neste uke, så det vil ikke gå lang tid før sofaen blir inviet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *