Om min blogg

Mitt navn er Trine, og jeg startet denne bloggen fordi jeg følte at jeg hadde mye spennende å skrive om. Jeg flyttet nylig fra Oslo til Surnadal for å bidra til min egen personlige utvikling. Dette er imidlertid bare en av mange interesser jeg har.

Her på siden vil jeg omtale ting som interiørdesign, trening og mye spennende fra hverdagen. Det blir med andre ord en variert blanding for interesserte lesere.

Personlig utvikling
Jeg følte på et tidspunkt at ikke Oslo lenger gav meg noe i form av personlig utvikling. Jeg var på stedet hvil og klarte ikke komme meg videre. Det var da jeg fikk lyst å prøve ut bygdelivet for å møte nye typer mennesker. Dette er noe jeg engasjerer meg sterkt i og som forhåpentligvis kan interessere leserne.

Interiørdesign
Jeg har hatt en lidenskap for interiør helt siden vi pusset opp hjemme i min barndom. Jeg synes det er utrolig spennende å lage en plan for et rom og velge ut de ulike tingene. Det er noe unikt med følelsen av å se resultatet av eget arbeid. Innenfor interiør blir dette ekstra spesielt siden man fysisk ser endringene som er gjort.

Trening og hverdagsliv
Jeg liker å holde meg i god form og trener derfor mye. Aktiviteten kan varierer og kan inneholde alt fra håndball til fjellturer og styrketrening. Jeg tror på en godt sammensatt miks av trening, og vil skrive en del om dette her på bloggen. Da blir det også naturlig å nevne en del av det som skjer ellers i hverdagslivet. Jeg er en sosial person som liker å tilbringe mye tid med venner og familie. Det er i de nære relasjonene at jeg føler at jeg får de beste opplevelsene i livet. Samtidig er det hyppelig for de som kjenner meg at de kan lese litt om hva vi gjør sammen.

Jeg har stor tro på at bloggen skal bli leseverdig for et større publikum. Det er likevel alltid hyggelig med tilbakemeldinger, og dette gjelder også om de er negative. Alt av kritikk og ros er velkommen i form av epost til meg. Dette gjør forhåpentligvis at jeg kan forbedre siden over tid slik at produktet blir enda bedre.

Jeg håper at du får mye glede av å lese bloggen. Jeg kommer til å oppdatere med nye poster så ofte jeg kan. Målet er helt klart at bloggen skal bli et daglig rituale.