Spennende interiørkurs!

I helgen tok jeg en sjelden tur tilbake til Oslo. Anledningen var et interiørkurs som ble arrangert i byen.

Selv om det er flott å bo på bygda så er det ikke feil å ta seg en bytur en gang i blant. Da gjelder det å velge riktig tidspunkt slik at man får med seg mest mulig.

Gode foredrag
På kurset fikk vi oppleve flere sterke foredrag fra ledende personer innenfor interiørdesign i Norge. Dette var svært inspirerende og gav meg mange nye tanker om hva jeg kan gjøre i fremtiden. Det var spesielt interessant å lære om de klassiske stilene innenfor interiør.

Inspirert til videre arbeid
Jeg ble svært inspirert av hele helgen, og har i det siste tenkt mer på min egen fremtiden. Jeg har derfor bestemt meg for å satse på interiørdesign. Jeg har lyst å gjøre dette profesjonelt, og ser ingen grunn til å ikke gi det en sjanse. I Surnadal har vi gode tilskuddsordninger som hjelper lokale ildsjeler som vil starte bedrifter. Dette kan være noe jeg gjøre meg nytte av fremover om jeg oppretter et eget firma.

I tillegg brukte jeg helgen til å møte noen gamle venner. Det var kjekt å få snakket sammen igjen og fortalt dem om mitt nye liv. Jeg gleder meg virkelig til at de kommer på besøk i Surnadal. Da skal jeg vise dem alt som bygdelivet har å by på. Jeg håper på denne måten å åpne øynene til noen av dem som sier at byen alltid er bedre. Det hadde ikke vært meg i mot at de ble så inspirerte at de kom hit med flyttelasset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *