Sykkeltur på landeveien

Jeg har lenge hatt lyst til å utforske nærområdet på egen hånd. Siden jeg ikke har bil fant jeg ut at jeg skal ta meg en dagstur på sykkel.

Det var på lørdag at jeg la ut på tur med den nye terrensykkelen. Det regnet hele dagen, men dette la ingen demper på stemningen.

Vakre omgivelser
Det virker som det er flotte ting å se nærmest overalt her i Surnadal. Når man sykler så ser man mye mer enn når man kjører bil. Ting går saktere og man opplever i mye større grad å være del av omgivelsene. Dette er noe av det jeg setter størst pris på med å være her. Jeg kan til en hver tid dra ut på oppdagelsesferd i naturen. I tillegg er det jo alltid godt med litt fysisk aktivitet.

Ødelagt kamera
Dessverre var det ikke alt som gikk optimalt på dagens tur. Det dyre kameraet mitt ble ødelagt selv om det skal tåle vann. Dette var svært skuffende da jeg hadde tenkt å ha det i mange år fremover. Planen er å kontakt forsikringsselskapet på mandag for å få til en ordning. Jeg krysser virkelig fingrene for at de er villige til å dekke tapet. Det var jo tross alt et vannsikkert kamera.

Kontakt med naturen gjør at jeg stadig blir mer tilfreds i Surnadal. Hver dag tenker jeg at dette kanskje er stedet der jeg skal slå meg ned for alltid. Det blir spennende å se hva fremtiden bringer av overraskelser og gleder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *